maanantai 12. elokuuta 2019

Me ja ajatus...

Me ollaan juokseva pariskunta, minÀ Eija ja aviomieheni Jussi. HÀÀt vietettiin 3.8.2019 ja nyt kuljetaan yhtÀmatkaa kohti unelmaa.


Kun tapasimme, vain Jussi harrasti juoksua, minÀ vannoin etten koskaan juokse. PÀÀtin kuitenkin kokeilla, ihan vain kokeilla miltÀ se juoksu tuntuisi, kun nyt oli elÀmÀssÀ ihminen joka opastaisi ja tsemppaisi.
Nyt on minulla juoksuharrastusta takana puolitoista vuotta ja Jussilla muutamia vuosia enemmÀn. Jussi on juossut jo maratonejakin, minÀ toistaiseksi vain haaveilen niistÀ.

Miksi ihmeessÀ Honoluluun??
Jussin pitkÀaikainen haave on ollut maratonmatka Honoluluun. No minÀhÀn siitÀ innostuin myös ja maalailin mielikuvaa itsestÀni juoksemassa Honolulun maratonia samana vuonna kun tÀytÀn 50v, se olisi myös ensimmÀinen maratonini. EpÀilyttÀÀ hiukan miten tÀmÀn maratonin kanssa kÀy...kykenenkö siihen vai enkö kykene. TÀmÀ Blogi seuraa matkaamme ja valmistautumistamme Honolulun maratonille 12.12.2021

Perheeseemme kuuluu myös karvainen lenkkikaveri Siru



Juostessa kehon toimintoja mittaa Polarin M600 kellot.


Tervetuloa seuraamaan matkaamme Honoluluun. Monta treeniÀ vielÀ juostavana ja paljon rahaa sÀÀstettÀvÀnÀ, mutta me tehdÀÀn se.... :-)










3 kommenttia:

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...