tiistai 21. huhtikuuta 2020

Viimeisimmät treenikuulumiset


Tällä kertaa kirjoittelen viimeaikojen treeneistä.
Ollaan yritetty treenailla paljon ja monipuolisesti, lepopäiviä unohtamatta.

Pitkiksiä ollaan juostu  tässä nyt viikottain, välillä yhdessä ja välillä erikseen. Hyvin yleensä on juoksu kulkenut, mutta väliin mahtuu toki niitä huonompiakin lenkkejä. Ihana kevät on tullut ja juoksu tuntuu mukavalta auringon paisteessa.

Muutamia kuvia pitkiltä lenkeiltä. Mähän pysähdyn aina jossain vaiheessa kuvaamaan jotain, joten lenkkeihin tulee pysähdyksiä ja reitiltä poikkeamisia useinkin.

                                   


              

            



Kaikenlaisia kuvia tulee otettua lenkeillä. Pitkisten reitteinä meillä on ollut Laajalahden ympäri juoksu ja helsingin keskustasta kotiin. Molemmista tulee vähän vajaa 15 km.

Pitkisten lisäksi on käyty parantelemassa aikoja Runner's High Virtual Racessa. Kentällä kävimme juoksemassa, vaikka näinä aikoina muita ihmisiä pitäisi välttää. Menimme kuitenkin heti aamusta, jolloin ihmisiä on vähiten liikenteessä. Jussi paransi 5 km aikaansa ja minä mailin aikaa. Kumpikin tyytyväisiä omiin juoksuihin. Kuvissa olevat irtohihat saatu Zero Pointilta.






Näiden lisäksi on ohjelmassa ollut vielä  vauhtileikittelyä vaihtuvin ohjein. Kuvassa esimerkiksi Alku lämppä, 1min veto vk alueella ja 1 min kävelypalautus. Loppuun vielä verryttelyä 1 km.


Juoksun lisäksi olen pyrkinyt tekemään ainakin jonkin verran venyttelyä, lihaskuntoa ja tänään etäpilatesta. Pilates sopii kyllä mainiosti vielä kevyen lenkin päälle tehtäväksi. Jossain vaiheessa lupasinkin itselleni että alan tekemään kehonhuoltoa enemmin ja ainakin jonkin verran olen siinä onnistunutkin. Liikkuvuustreeniä pitäisi vielä tehdä, sitä ei tule tehtyä juuri yhtään. Tosin Pilateksessa on sitäkin mukana.

Tämän päivän Pilates treeni. Etä treeninä Pilatestreffit
Heidi Saarelman vetämänä. 




Tämä treeni Juoksija-lehden ohjeilla, juoksijan lihaskuntotreeniä.

     Venyttelyä lenkin jälkeen.          



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...