maanantai 13. heinäkuuta 2020

Syksyn tulevat tapahtumat ja viikon treenit



Kesäloma on nyt takana päin, mutta onneksi kesä ei vielä ole. Hyviä treenikelejä on vielä luvassa pitkän aikaa ja nythän niihin taas on syytä paneutua, kun loppuvuoden juoksutapahtumat alkavat olla päätetty.
Jussin kanssa ollaan vähän eri linjoilla osallistumisista, mutta eipä sitä tarvitsekaan aina mennä kuin paita ja peppu samoissa tapahtumissa.
 
Tapahtumat on päätetty, mutta vielä ei olla kaikkiin ilmoittauduttu.
Minä aloittelen juoksutapahtumista 15.8.  Haaga Runin 10 km lenkillä. Yhdessä mennään 29.8. Midnigh run virtual, vaikka ei välttämättä yhtämatkaa.
Jussi on ilmoittautunut 22.8. Helsinki Maratonille ja mä huomasin että olen unohtanut ilmoittautua. No se ei tässä tapauksessa haittaa, koska todennäköisesti käy niin että ei päästä sinne juoksemaan. On tulossa siihen muuta tärkeämpää tekemistä.

HHM:iin ollaan ilmoittauduttu jo aikoja sitten ja siellä juostaan kumpikin puolimaraton.
Aluksi oli molemmilla tarkoitus osallistua 3.10. HCRD:in, mutta Jussi muutti mieltään. Nyt näyttää siltä että vain minä osallistun ja senkin teen vain siksi että pääsen nauttimaan tapahtuman tunnelmasta. Tuohon tapahtumaan en ole vielä osallistunut. Tarkoituksena on hölkötellä siellä 5 km. Ilmoittautuminen tosin on vielä tekemättä.
Vantaan Maratonilla 10.10. sitten juostaan taas kumpikin puolimaraton, vaikka epäilinkin itseäni pystynkö siihen. Valmentaja Venla kuitenkin oli sitä mieltä että voin osallistua puolikkaalle ja se varmasti menee hyvin läpi, joten päätin että juoksen sielläkin puolikkaan.

Tällä hetkellä on 5 tapahtumaa, joihin ollaan ilmoittauduttu yksin tai yhdessä. Minulla on jonkin verran ongelmia hengityksen kanssa, joten katsotaan miten nuo juoksut menevät. En kuitenkaan jää tuleen makaamaan ja anna periksi, vaan parhaani teen juoksun eteen.
Olisi kiva tavat teitäkin lukijani näissä tapahtumissa. Tulkaa moikkaamaan jos satutte näkemään meidät.

Viikon treeneistä sen verran että tällä viikolla ollaan treenattu ahkerasti ja käyty kaksi kertaa juoksemassa ryhmässä.

Tiistaina juoksin kevyesti 7,5 km ja lihaskuntotreeniä päälle. Olen nyt pyrkinyt ainakin kerran viikossa tekemään lyhyemmän lenkin jälkeen myös lihaskuntoa. Venyttelyä teen kun satun muistamaan. Sitä pitäisi tehdä enemmin, paljon enemmin.




Torstaina kävimme tekemässä vauhtileikittelyä Myyrmäen urheilukentällä. Mulla treeniohjelmassa oli lämppä 2km+10x1min vk vedot 1min kävelypalautuksin+loppuverkka 1 km.
Jussilla oli samat matkat lämppänä ja verkkana, mutta vk treeninä oli 5x2min vk vedot, 2min kävelypalautuksilla. Treeni kulki hyvin ja jäi hyvä olo pitkäksi aikaa.
Illalla vielä lähdimme Helsinki Social Runnersin järjestämälle lenkille. Osallistuimme kaikkein hitaimpaan ryhmään, jossa juoksimme ja välillä kävelimme. Matkaa kertyi 7,58 km ajassa 58min 59 sek. Hyvä lenkki oli sekin, vaikka aamun vk vedot meinasivat jo loppumatkasta painaa jaloissa.







Sunnuntaina vielä kävimme @juoksujalkavipattaa järjestämällä kevyellä 10 km lenkillä Salmen ulkoilualueella. Tällä kertaa Sirukin pääsi lenkille mukaan ja hienosti Siru jaksoikin juosta koko matkan. Kävelimme toki jonkin verran ja Siru sai myös uida järvessä. Kiva lenkki oli kivassa porukassa. Suosittelen näitä yhteislenkkejä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...