perjantai 16. elokuuta 2019

Kotitreeniä ja kilometrejä

Kuluneeseen viikkoon kuuluu loman jälkeinen työn aloitus ja siihen kuuluva väsymys. Motivaation ylläpitämiseksi ilmoittauduin HSL:n kilometrikisaan mukavan porukan kanssa. Nyt  vain sitten keräillään jalkaisin tulevia kilometrejä. Työn ohessa niitä tulee onneksi hyvin ja hölkkäkilsatkin saa sinne laitella.

Kotitreeniä täytyy yrittää välillä tehdä, vaikka kuinka kovasti sohva vetäisi puoleensa. Selkävikaisena myös fyssarin määräämät jumpat täytyy muistaa tehdä. Pari viikkoa lomalla ilman juoksua ja liikuntaa, niin heti huomaa selässä että ei ole liikuttu. Erityiseesti aamuisin on selkä todella jäykkänä.



Kävin netissä ilmoittautumassa  Vantaan maratonin 1/4-maratonille eli Fun Runiin. Pikkuisen yli 10 km, joten nyt on taas tavoite jota varten harjoitella. Pikkuhiljaa kohti Honolulua näillä välitavoitteilla. Eilen jo katseltiin majoituksia Honoluluun ja voi että on ihania paikkoja maailmassa. Vielä ei voi, eikä ehkä kannatakkaan varata majoitusta, vaikka mieli tekisi. 
Viikon kuluttua on Helsinki Maratonin 10 km edessä. Sinne lähden mitalin kiilto silmissä, mutta en tekemään ennätystä. Nyt ei tunnu siltä, mutta eihän sitä tiedä miltä tuntuu viikon kuluttua. Onneksi kaikki maaliintulijat saavat mitalin ja mä oon tyytyväinen maaliinpääsystä. Tälle viikonlopulle pitkä lenkki juosten sekä koiran kanssa kävellen ja sunnuntaina yleisurheilua. Myöhemmin kuulumisia Ööjooks-tapahtumasta Virosta, jossa Jussi on juoksemassa.


Sohva täynnä, pitää olla jo kahdessa kerroksessa. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...