maanantai 19. elokuuta 2019

Omia ja muiden urheilusuorituksia, rentoutumista unohtamatta.

Viikolla tuli tunne ettÀ jaksankohan edes juosta kymmentÀ kilometriÀ, kun kuitenkin se Helsinki maratonin kymppi lÀhestyy. Jotenkin on ollut tukkoista. PÀÀtin lauantaina kokeilla kympin lenkkiÀ ja menihÀn se ihan helposti. Ei mihinkÀÀn ennÀtysaikaan, mutta sitÀ selitin itselleni runsailla ylÀmÀillÀ ja lÀmpimÀllÀ ilmalla. Varmasti Helsinki Maratonilla on tasaista ja viileÀÀ....EhkÀ! Ainakin siellÀ on juoksuseuraa. Oma juoksuseura kun oli lauantaina Virossa juoksemassa.



Viron Rakveressa Ööjooks tapahtuma oli hyvin jĂ€rjestetty ja juoksu kulki hyvin. Ainoastaan se oli harmittava tekijĂ€, ettĂ€ juoksijoiden seassa oli runsaasti kĂ€velijöitĂ€ joita joutui vĂ€istelemÀÀn ja siksi oma juoksu ja oman juoksun rytmi löytyi kunnolla vasta noin kilometrin pÀÀssĂ€ lĂ€hdöstĂ€. TĂ€mĂ€ oli miesten reissu, jossa Jussi oli ystĂ€vĂ€nsĂ€ ja kanssa. EhkĂ€ ensi vuonna minĂ€kin mukana.



Mitali joka sieltÀ tuli on kyllÀ hieno.

Miesten ollessa reissussa, lĂ€hdin minĂ€ ystĂ€vĂ€ni kanssa hiukan tuulettumaan ja katsomaan Allas Sea Poolille VesteristĂ€ yhtyeineen.  Pieni rentoutuminen, niin jaksaa sitten taas treenata. Vesterinen veti hyvĂ€n keikan ja mikĂ€ parasta meille "vĂ€syneille vanhuksille" keikka alkoi jo klo 19.30, joten olimme kotona jo hyvissĂ€ ajoin. 


Sunnuntaina ei ehtinyt itse juoksemaan, mutta kÀvimme ihailemassa muiden, oikeiden urheilijoiden, suorituksia. Motonet GP LeppÀvaaran urheilupuistossa oli kerÀnnyt suomen tÀhtikaartia paikalle. Kiva oli seurata erilaisia urheilulajeja ja jÀnnittÀÀ sekÀ kannustaa urheilijoita hyviin suorituksiin. Mukava tunnelma katsomossa ja tottakai grillimakkaraa grillistÀ. Kiva pÀivÀ. Nyt jaksaa taas itsekin treenata ja kyllÀ siellÀ tulikin tunne ettÀ onpa ihanaa taas kun uusi pÀivÀ koittaa ja pÀÀsee juoksemaan itsekin. Uudet juoksukengÀt tuli tilattua myös tÀnÀ viikonloppuna, Sulo Vilenin sanoin: "Kun halvalla sai..."
Toki sunnuntaina tuli tehtyÀ koiran kanssa pitkÀ, reilun tunnin kÀvelylenkki, joka menkööt matalasykkeisenÀ pk treeninÀ tÀlle viikonlopulle. Palauttava lenkki olikin, koska jalat tuntuivat tosi hyviltÀ seuraavana pÀivÀnÀ.





Nooralotta Neziri


PÀivÀn kruunasi yhteiskuva ratakelaaja Leo-Pekka TÀhden kanssa.





Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...