perjantai 6. syyskuuta 2019

Lepoviikko eli laiskottelu




Nyt täytyy sanoa että tällä viikolla on treenit olleet aika vähissä. Jussi teki mäkitreenin maanantaina, munki oli tarkoitus, mutta pitkä työpäivä vei mehut ja satoi vettäkin. Tiistaina Jussi oli juoksemassa porukassa 13 km lenkin ja mä tein mäkitreenin. Siinäpä tämän viikon treenit.


Mäkitreeni meni hyvin molemmilla ja tuntui hyvälle. Tuntui jopa siltä että se meni perille kankkuihin ja takareisiin. Jussi oli tyytyväinen porukassa juoksemiseen.

Polarin käppyrää mäkitreenistä

Alamäki

Ylämäki


Viikko on mennyt muussa ohjelmassa kuin juoksussa. Mikä tietysti on tärkeääkin, jotta jaksaa taas sitten treenata. Huono puoli on siinä että tulee huono omatunto kun ei käy lenkillä. Jussi tosin kävi keskiviikkona koiran kanssa melkein kahden tunnin lenkillä. Sehän onkin hyvää peruskuntotrreeniä. Torstaina kävimme lätkämatsissa katsomassa kuinka Jokerit hävisivät  AK Bars Kazanille  rökäle tappion. No kiva ilta oli ja yksi juoksijatuttukin nähtiin hallilla.

Jokerit

AK Bars Kazan

My jokerimoment

Maanantaina alkaa fitfarmin Sport valmennut, johon lähdimme mukaan. Valmennus kestää 10 viikkoa ja tarkoituksena on saada taas ruokailut kuntoon, voimaharjoitusta ja liikkuvuustreeniä niin että se tukee juoksua. Maanantaina alkaa  juoksutrreenitkin taas uudella sykkeellä. Koira jää Kotkaan mammalle ja papalle hoitoonn, niin voimme keskittyä pari viikkoa vain treenaamiseen, ilman koiran ulkoilutus velvoitetta. Viikonloppu menee mökillä ja juoksukamat lähtee mukaan, mutta en lupaa treenaamista. Palataan asiaan taas alkuviikosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...