tiistai 10. syyskuuta 2019

Uudet kujeet


Ai vitsi, nyt on uusi viikko alkanut ja uudet kujeet. Ollaan kumpikin ihan täpinöissä kaikesta uudesta. Palaan siihen tuonnempana, kerron ensin mökkiviikonlopusta, joka sekin oli ihana.

Olimme vanhempieni mökillä viikonloppuna ja siskoni Merja sekä hänen miehensä Mika olivat meidän kanssa mökkiviikonloppua viettämässä. Olimme jo aiemmin suunnitelleet että rakennamme äidille uuden tiskipaikan, jotta ei tarvitse kanniskella astioita pitkin tonttia alas rantaan ja takaisin.

Tiskipaikan olimme jo aiemmin suunnitelleet millainen ja mihin se tulee, mutta nyt tarvittiin vielä pientä hienosäätöä ennekuin pääsimme töihin. Uusi tiskipaikka oli tietenkin kukkapenkin kohdalla, joten me naiset hoidimme kukkien siirron toiseen paikkaan ja miehet hoitivat rakentamisen. Naiset tottakai antoivat myös hyviä ohjeita. Kouvolan K-raudasta haimme vielä tarvittavat välineet ja näin pääsimme hommiin.

Yhteistyö on voimaa.
Jussi ja työkalu. Hätänumero oli esillä kokoajan.



Pariskunta Koste tuumailee.


Valmista tuli.

Tiskipöydän uusi omistaja. Aiemmin tiskit kannettiin alas rantaan.

Siskokset kuivaharjoittelee.

Siskokset

 
Mökkifiilistelyjä


Nyt tän viikon fiilistelyihin. Me ollaan lähdetty mukaan Fitfarmin Sport valmennukseen. Se ei ole pelkkä juoksuvalmennus, vaan yleisesti tähtää sporttiseen elämäntyyliin. Sportissa on mukana monenlaisia liikkujia. On tosissaan urheilevia ja kuntourheilijoita. On niitä jotka ovat just sohvannurkasta nousseet ja niitä joilla on jo olemassa sporttinen elämäntapa. Itse kuulumme näihin jälkimmäisiin. Valmentajana Sportissa on ihana ja asiantunteva Matias Koistinen. Valmennuksessa on otettu huomioon painonpudottajat ja ne kellä ei ole ongelmaa niinkään painon kanssa, mutta haluavat muuten esim. kiinteytyä tai muuttaa elämäntapoja paremmiksi. Ruokavaliot on miehille eri painoluokissa ja naisille samoin. Treenivaihtoehtoina on salitreeni, juoksutreeni eli kestävyystreeni, kuntonyrkkeily, liikkuvuusharjoitukset, lihaskuntotreeni, leuanvetotreeni ja venyttelyopas. Jokaiselle jotakin siis. Me nyt tehdään noista juoksutreenien ohessa ainakin liikkuvuusharjoituksia,venyttelyä ja salillekin on tarkoitus mennä jossain kohtaa. Mä olen itse innostunut tuosta kuntonyrkkeilystä. Olenhan sitäkin harrastanut joskus.


Liikkuvuustreeniä
Sportin mukaiset aamupuurot


Sportin mukaisia ruokia. Meillä syödään aina tuoreista ja hyvistä raaka-asineista valmistettua ruokaa.



Maanantaina oli työpaikalla KIKY päivä ja kävimme oman tiimin kanssa kuntosalilla Leppävaaran uimahallilla. Aika pieni koppero oli kuntosali, kun miettii että uimahalli on kokenut ison remontin viime vuosina. Eipä tarvii varmaan toista kertaa mennä. Yritin tehdä juoksumatolla mäkitreeniä, mutta aika huonoa ja hankalaa se oli.
Tiistaina kävimme Jussin kanssa yhdessä tekemässä kunnon mäkitreenin ulkona ja kyllä tuntui mukavalle. Noi tuo kivaa vaihtelua lenkkeilyyn ja ovat tietysti tärkeitäkin kehittymisen kannalta. Mäkeä ylös pyöräileviltä mummoilta saadaan hymyjä ja kommentteja kun juostaan niiden ohi.


Täältä tullaan Honolulu!
  

 
 





Juoksutreenin jälkeen vielä hiukan venyttelyä ja kuntonyrkkeilyä, ruoan laittoa ja pyykin pesua. Nyt ollaan valmiita taas uuteen viikkoon ja uusiin treeneihin. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...