perjantai 20. syyskuuta 2019

SyysvÀsymystÀ ilmassa

Alkuviikosta olin työnantajan jÀrjestÀmÀssÀ pÀivÀssÀ LÄngvikissa. Oli kiva pÀivÀ, hyvÀÀ ruokaa ja mukavaa yhdessoloa. Ohjelmassa tietysti myös työnantajan jÀrjestÀmÀÀ luennointia ja mahdollisuus liikuntaan. TÀllaisten pÀivien jÀlkeen jaksaa taas uurastaa.


MitÀ juoksuun tulee, niin alkuviikko on mennyt aika hyvin sohvan pohjalla. Ei vain ole huvittanut lÀhteÀ lenkille. No lepo tekee hyvÀÀ. Joku syysvÀsymys oli pari pÀivÀÀ.

Olemme Jussin kanssa miettineet mahdollisuutta valmentajan hankintaan, jotta saisi harjoitteluun parempaa kokonaisuutta ja erilaisia harjoitteita oman tason ja oman edistymisen mukaan. TÀytyy vielÀ miettiÀ asiaa ja myös katsella vÀhÀn rahapussinpohjalle.

Keskiviikolle olin varannut OMT-terapeutin, mutta se peruuntui. Ensi viikolla uusi yritys. SelkÀ on ollut nyt parempi, mutta ei kuitenkaan kokonaan terve.

Torstaina olimme taas Juoksija-lehden treeneissĂ€. TĂ€llĂ€ kertaa aiheena porrastreeni. Olin ekaa kertaa treenaamassa portaissa. Olen aina kuvitellut porrastreenin yksitoikkoiseksi ylös ja alas juoksemiseksi, mutta nyt sain uutta nĂ€kökulmaa tĂ€hĂ€n trreenimuotoon. Valkkuina treeneissĂ€ toimi Venla Paunonen ja Kirsi Haapanen. NÀÀ on kyllĂ€ ihan mahdottoman hyviĂ€ treenejĂ€. Aina on ollut tosi kiva porukka, vaikka se on joka kerta vaihtuva. Muutama naamakin on tullut jo tutuksi. Valmennus on niissĂ€ todella hyvÀÀ ja ammattitaitoista. Voin suositella kaikille kuntotasosta riippumatta, jos juoksutreenaus kiinnostaa. 



Kuvat: Venla Paunonen


Valkut nÀyttÀÀ mallia


Pieni lÀmmittelylenkki ennen treenejÀ.
Perjantai-iltana kÀvin vielÀ lenkillÀ. Ajatukseni oli juosta kevyt n. 5 km lenkki, mutta pÀÀtinkin vetÀÀ vÀhÀn kovemmalla vauhdilla. Kaikki mÀkitreeni, pitkÀt hitaat lenkit ja edellisen pÀivÀn porrastreeni ei ole menneet hukkaan, koska juoksin oman ennÀtykseni viidellÀ kilometrillÀ. KyllÀ tuntui taas mukavalle. TÀÀltÀ tullaan Honolulu #matkallahonoluluun



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...