sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Uusia tuulia

TÀmÀ viikko on mennyt melko lailla muissa puuhissa kuin juoksun merkeissÀ. Pari kertaa olen lenkille ehtinyt ja Jussi kerran. TÀstÀ eteenpÀin ei kuitenkaan enÀÀ lusmuilla, koska nyt treenataan valmentajan valvovan silmÀn alla. TÀnÀÀn sunnuntaina aloitimme yhteistyön Venla Paunosen kanssa. Venla on pikajuoksija, jonka pÀÀlaji oli 400m:n aidat. Nyt jo juoksu-uran jÀttÀneenÀ Venla on valmentanut silloin tÀllöin ja nyt lÀhti valmentamaan meitÀ. Toki mennÀÀn meidÀn kuntourheilijoiden tavoitteiden mukaan, joka sopii myös Venlan ajakÀyttöön hyvin.
Uusia tuulia siis ja jÀrkeÀ harjoitteluun. Perjantaina laktaattitesti, jonka jÀlkeen tiedetÀÀn enemmin sykerajoista. TÀnÀÀn pidettiin palaveri, jossa kÀytiin lÀpi meidÀn mennyt urheilutausta ja tulevaisuuden tavoitteet.

Viikolla Jussi juoksi hienon kympin lenkin alle tunnin aikaan. TÀstÀ on hyvÀ jatkaa kohti seuraavia koitoksia.




Itse juoksin viikolla intervallitreenin ja  viikonloppuna lauantaina pitkĂ€n 15 km:n lenkin. TĂ€llĂ€ kertaa 15 km meni 14 minuuttia nopeammin kuin edellinen saman pituinen. VĂ€liĂ€ nĂ€illĂ€ lenkeillĂ€ oli 2 viikkoa. Sama reitti, mutta eri suuntaan ja ilman kahta WC pysĂ€hdystĂ€. Pakko oli vĂ€lillĂ€ pysĂ€htyĂ€ ottamaan valokuvia, kun oli niin kauniit merimaisemat.


                           



Perjantaina tyttÀren kanssa Ikea kuljeskelua, kai sekin lenkistÀ kÀy. Ikealenkin pÀÀlle vÀhÀn jÀtskitankkausta.




TĂ€stĂ€ lĂ€htien nyt sitten mennÀÀn kohti Honolulua Venlan kanssa  ja otetaan kaikki irti valmentajan neuvoista ja ohjeista. Jatkossa saatte seurata meidĂ€n yhteistĂ€ matkaa. Ai ettĂ€ mĂ€ niin odotan tĂ€tĂ€ yhteistyötĂ€ ja ettĂ€ pÀÀstÀÀn kunnolla aloittamaan treenit. Juoksurinki treenit jatkuu edelleen 1-2 kertaa kuukaudessa. NiistĂ€ laitan myös tunnelmia tĂ€nne. #juoksurinki, nĂ€mĂ€ treenit on muuten avoimia kaikille ja ilmaisia, joten tulkaahan treenaamaan.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...