torstai 24. lokakuuta 2019

Loman odotusta

Loman odotus pÀivÀt....alkais jo!!
Jokainen tietÀÀ mitÀ se on. Ei jaksaisi enÀÀ pÀivÀÀkÀÀn.
TÀhÀn asti on mennyt hyvin ja positiivisesti. Alkuviikosta jaksoin vielÀ kÀydÀ tekemÀssÀ vauhtikestÀvyystreeninkin.
Nyt on iskenyt toi jaksamattomuus. EnÀÀ neljÀ työpÀivÀÀ lomaan....jee. Onko pakko mennÀ töihin....Yh!?

Jaksamisjuomaa jaksamiseen. Kokeilen miltÀ tuntuu ja sopiiko vatsalle.

KesÀloma meni hÀitÀ valmistellessa, mikÀ tietysti oli ihanaa. Sukulaisia ranskasta kylÀssÀ ja ovat aina meille tervetulleita. Loma tosin meni siinÀ hÀlinÀssÀ. Ei ehtinyt kauheesti rentoutua. MökillÀ kyllÀ oltiin pari yötÀ, mutta silloinkin oli vÀhÀn ohjelmaa. Nyt on loma tervetullut, jotta saa aikaa omaan rentoutumiseen ja yhdessÀoloon.

TÀnÀÀn peruskestÀvyys lenkki, 12 km ja 1.40h, oli raskasta. Tuntui etta jalat on tÀytetty betonilla. Oma rakas mieheni osti minulle sykevyön ja sitÀ toki oli kiva kokeilla miten se toimii ja miltÀ tuntuu. TÀhÀn asti olen kÀyttÀnyt vain kelloa ja rannesykemittausta. Vyö tuntui yllÀttÀin, ei miltÀÀn, ja niinhÀn sen pitÀÀ ollakin. Ei hierrÀ eikÀ kierrÀ.



Juoksu oli tahmeaa, tuntui ettÀ yleensÀ kevyt askellus oli tÀnÀÀn raskasta lompsuttelua. Sykkeet pysyi helposti aisoissa ja sen osalta meno oli helppoa. Loppumatkasta alkoi sukka hiertÀmÀÀn pikkuvarvasta. Kuka kÀski laittamaan paksut froteesukat? Olinpa tyhmÀ. Lenkin loppumatka oli pakko kÀvellÀ.

Siru on lÀhdössÀ meidÀn loman ajaksi mamman ja papan luo Kotkaan hoitoon. TÀytyy tunnustaa ettÀ odotan sitÀkin, vaikka Siru onkin meille rakas. Ihanaa viettÀÀ vÀhÀn aikaa niin ettei tarvitse ulkoiluttaa ja olla kiinni koirassa.
Siru onneksi viihtyy hyvin Kotkassa, koska saa juosta pihalla vapaana ja katsella telkkaria papan sylissÀ. Papalta saa aina jotain herkkuja. SiellÀ saa nukkua sÀngyssÀ ja haukkua ohikulkijoita ikkunassa. Kotona noita kahta ei saa tehdÀ ja herkkujakin tulee aika naftisti.

Possu vaan rĂ€jĂ€hti. 😅


Kaipa tÀssÀ vÀsyneessÀ fiiliksessÀ oman osansa tekee pimeÀ vuodenaika. Onneksi lomalla kutsuu Ranskan Riviera ja Pariisi. Ohjelmassa on Nizza-Cannes maraton ja muuta mukavaa yhdessÀoloa.

Loman jÀlkeen vÀhÀn uutta projektia, mutta siitÀ myöhemmin. VielÀ ei ole aika paljastaa sitÀ.

Kauniita ja aurinkoisia pÀiviÀkin on ollut ja tulee vielÀ. PimeÀ aika ei onneksi kestÀ loputtomiin ja loppujen lopuksi aika vÀhÀn aikaa. Kaipa nÀitÀ vÀsyneitÀ ja synkkiÀ pÀiviÀ ja lenkkejÀ tarvitaan, jotta niistÀ hyvistÀ ja ihanista osaa sitten taas nauttia.





Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...