torstai 21. marraskuuta 2019

Treenit jatkuu vÀhitellen.

TerveisiÀ sairastuvalta. TÀÀllÀ ollaan oltu flunssassa matkalta kotiutumisen jÀlkeen. MinÀ vÀhÀn vÀhemmin, mutta Jussi oikein kunnon taudissa.

TÀnÀÀn aloittelin varovasti treenejÀ. Valmentaja Venlan ohje oli ettÀ loman jÀlkeen viikko tehdÀÀn treenejÀ oman tuntemuksen mukaan, kuitenkin niin ettÀ yksi n. 30 min lenkki ja yksi 1h30min lenkki, sekÀ keskivartalojumppaa mukaan. No noita ei ole juurikaan tullut tehtyÀ sairastaessa.

Siru parka ei ole saanut kunnon lenkkejĂ€, kun ei olla jaksettu lĂ€hteĂ€ kuin pikaisille pisulenkeille. TĂ€nÀÀn, kun oloni on jo parempi pÀÀtin ettĂ€ Sirun on pÀÀstĂ€vĂ€ pidemmĂ€lle lenkille. KĂ€vimme kĂ€velemĂ€ssĂ€ 50 min lenkin, eli n. 4km.  Jospa viikonloppuna jaksaisi jo vĂ€hĂ€n juosta. TĂ€nÀÀn vielĂ€ vĂ€hĂ€n meinasi yskittÀÀ kun kĂ€veli vĂ€hĂ€nkin kovempaa vauhtia.


KÀvelylenkin jÀlkeen pÀÀtin vielÀ tehdÀ keskivartalotreenin. Venlan ohjeiden mukaan tein vatsalihas- ja selkÀjumppaa sekÀ vÀhÀn venytystÀ. SelkÀlihasjumppaa tÀytyykin alkaa tehdÀ useammin, paljon useammin, koska se tuntui aika vaikealta. Lihakset siis aika huonossa jamassa. Vatsalihakset toimivat paremmin. Venyttely tuntui tosi hyvÀltÀ ja Venlan ohje olikin ettÀ sitÀ pitÀisi tehdÀ vÀhÀn joka ilta ennen nukkumaan menoa. No onko tullut tehtyÀ, eipÀ ole. Nyt tÀytyy ryhdistÀytyÀ.



      
 

TÀstÀ varovaisesta aloitustreenistÀ jÀi hyvÀ olo ja innostus taas jatkamaan treenaamista. Nyt odotetaan uutta talven treeniohjelmaa, jotta ollaan kevÀÀllÀ kun taas alkaa juoksutapahtumat ym. hyvÀssÀ kunnossa ja valmiina omiin ennÀtyksiin.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...