perjantai 8. marraskuuta 2019

Ylimenokausi

Kaipa tÀtÀ voi nyt ylimenokaudeksi kutsua. Maratonin jÀlkeen on vietetty lomaa ja palauteltu kroppaa. EnsimmÀinen yö juoksun jÀlkeen meni molemmilla vÀhillÀ unilla. Ilmeisesti keho kÀvi vielÀ kierroksilla ja Jussilla oli jalkojen kanssa ongelmia. Toisena yönÀ Jussi vielÀ nukkui huonosti, mutta siitÀ se pikkuhiljaa lÀhti olo normalisoitumaan.
Ollaan kierrelty Ranskan Rivieran rantakyliÀ ja kÀyty shoppailemassa. Liikkuminen on helppoa kun on auto kÀytössÀ. Ranskalaiset tosin ei ymmÀrrÀ liikennesÀÀnnöistÀ mitÀÀn. Autoissa vilkku on ilmeisesti lisÀvaruste, kun se ei monessakaan autossa nÀytÀ olevan toiminnassa. Sinkoillaan sinne tÀnne autojen ja skoottereiden kanssa. Hitaat hÀmÀlÀiset (ei edes olla hÀmÀlÀisiÀ) jÀÀ jalkoihin jos ei pÀÀ pyöri kuin pöllöllÀ ja siltikin vaikka katsot mihin ja varmistat sata kertaa, tulee jostain nurkan takaa skootteri jota joudut vÀistÀmÀÀn. TodennÀköisesti se tulee vielÀ kiellettyyn ajosuuntaan ja vÀÀrÀllÀ puolella tietÀ.... ettÀ nÀin.

Ollaan opittu kaksi sanaa ranskaa....jee. Kuvassa meidÀn asuinpaikka.



Cannesissa kun ollaan niin tietysti oli pakko kÀydÀ elokuvajuhlien punaisella matolla. TÀllÀ kertaa siellÀ onkin seuraavaksi Cannesin Music Awardsit ja kuin tilauksesta juuri silloin kun mekin ollaan paikalla. Lauantaina siis julkkiksia bongaamaan. Me kaksi vanhaa varista ollaan kyllÀ tipahdettu nykyajan musiikista niin pihalle ettei tunnisteta ketÀÀn julkkiksia, vaikka pÀÀlle kÀvelisivÀt. No mennÀÀn fiilistelemÀÀn ja otetaan tÀÀltÀ Jussin siskon luota nuorisoa mukaan, niin heti paranee mahdollisuudet huomata joku julkkis.


Yksi pÀivÀ vietettiin Antibesin pikkukaupungissa. Nyt kun turistiaika on ohi niin aika rauhassa saa olla ja katsella kaupoissa ja syödÀ ravintoloissa. Ei Antibes nyt ihan kuollut ole nÀin turistiajan ulkopuolellakaan. Kiva pikku kaupunki ja varmasti ensi kesÀnÀ vielÀkin viihtyisÀmpi, sen verran oli rakenteilla uutta katua ja puistoa. Suosittelen, jos tÀÀllÀ pÀin joku sattuu liikkumaan. Ajeltiin ja kÀveltiin maratonreittejÀ Juan Les PinsistÀ Antibesiin.


Ilmat on olleet kovin vaihtelevia. VÀlillÀ on vÀhÀn sadellut vettÀ ja vÀlillÀ paistaa aurinko. KesÀ on tÀÀllÀkin jo vaihtunut syksyyn ja vÀlillÀ on todella kylmÀ tuuli. PÀÀasiassa kuitenkin ilmat ovat meitÀ suosineet. KauppakeskuspÀivÀnÀ satoi pikkuisen, mutta sehÀn ei meitÀ haitannut.
TÀnÀÀn perjantaina kÀvimme Decathlonissa ostelemassa kaikenlaista tarpeellista juoksutavaraa. Rahaa paloi ehkÀ liikaakin, mutta sitÀ vartenhan tÀssÀ on sÀÀstetty monta kuukautta.
Decathlon reissun jÀlkeen vielÀ pÀÀtimme mennÀ lenkille ja eka lenkki maratonin ja 20 km:n jÀlkeen tuntui aika tukkoiselta. Hengitys toimi hyvin ja syke pysyi oikealla tasolla, mutta muuten kropassa tuntui kyllÀ ettÀ on syöty kaikkea erilaista kuin yleensÀ ja juotu ranskalaiseen tapaan hiukan viiniÀkin. No, loma on lomaa ja kotona sitten alkaa taas kotielÀmÀ ja pannaan ruokailut ja treenit ruotuun.





Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...