sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Kenkien sovitusta ja lihaskuntoa

KĂ€vin sovittamassa uuden uutukaisia  Icebugin nastajuoksukenkiĂ€. TĂ€ytyy sanoa ettĂ€ mun nykyisiin Salomoneihin verrattuna ne on kuin yö ja pĂ€ivĂ€. Niin pehmeĂ€t ja hyvĂ€t. JĂ€tin kuitenkin kengĂ€t vielĂ€ kauppaan, katsotaan sitten joulun jĂ€lkeen.
Jotenkin sitÀ vÀlillÀ tÀytyy pitÀÀ juoksumotivaatiota yllÀ siten ettÀ ostaa jotain uutta treenikampetta. Nyt tosin motivaatio on korkealla, kun on tullut sairastelun takia taukoa, niin kovasti haluaa jo treenaamaan.
Mietiskelin omia juoksuvaatehankintojani. KengÀt on tottakai pyritty ostamaan itselle hyvÀt. Adidakset ovat olleen eniten mieleen, tÀysvaimennetut ja hyvÀt jalassa. New Balancen kengÀt oli vikatikki, eivÀt oikein sovi mun jalalle, joten olenkin kÀyttÀnyt niitÀ lyhyillÀ lenkeillÀ, tai radalla tehtÀvillÀ harjoituksilla. Feetin kengÀt on ihan ok ja niillÀ voi juosta pidempiÀkin matkoja, kuitenkaan ne eivÀt tunnu yhtÀ hyviltÀ kuin Adidakset. Salomonin nastakengÀt ostin pikaisesti kunnolla kokeilematta ja se oli virhe. Viime viikolla tosin kÀytin niitÀ treeneissÀ ja ne tuntuivat vaihteeksi ihan suht koht hyviltÀ, tiedÀ sitten kun juoksee pidempÀÀn. Icebugit siis houkuttaisivat, mutta kohta pitÀisi ehkÀ ostaa uudet Adidaksetkin, joten tÀytyy miettiÀ.
Vaatteita olen ostanut edullisesti LidlistÀ ja hyvÀn takin UFF:n kirppikseltÀ, maksoi oikein 2e. Talvijuoksutrikoot ostin kunnollliset Intersportista, samoin paksummat juoksuhousut. KyllÀ tÀhÀn juoksuharrastukseenkin saa rahaa uppoamaan, vaikka ajatellaankin ettÀ juokseminen on ilmainen harrastus. YritÀn vÀlillÀ etsiskellÀ kirppiksiltÀ itselleni sopivia kamppeita ja onhan kierrÀtyskin nykyaikaa. Polarit mittaavat treenejÀ ranteesta ja rinnasta, joten onhan tÀssÀ vÀhÀn tekniikkaakin mukana. Jussi pitÀÀ huolen siitÀ ettÀ Venlan tekemÀt treeniohjelmat löytyvÀt kellosta.


TÀtÀ pÀivÀÀ edeltÀvÀ treeni oli tiistaina ja sen jÀlkeen tuntui ettÀ taas yskitti vÀhÀn enemmÀn, en uskaltanut lÀhteÀ heti uudelleen juoksemaan. Venla antoi ohjeen ettÀ seuraava lenkki pitÀÀ olla kevyt juoksu-kÀvely ja pÀÀlle lihaskuntotreeniÀ.
KĂ€vin sunnuntaina eli tĂ€nÀÀn tekemĂ€ssĂ€ treenin ja hyvĂ€ltĂ€ tuntui. Olisin voinut jatkaa pidempÀÀnkin vesisateesta huolimatta, mutta nyt tĂ€ytyy malttaa kuunnella kehoa, jotta tauti on varmasti pois.  LihaskuntotreeniĂ€ tein kotona lenkin jĂ€lkeen ja kyllĂ€pĂ€ on selkĂ€lihakset huonona. Nyt tiedĂ€n mihin pitÀÀ panostaa talven aikana. Keskivartalotreeni on ihan ehdoton juttu. TĂ€stĂ€ on suunta vain ylöspĂ€in. Tarkoitus on aloittaa taas talven aikana kuntosalitreenit ja nytpĂ€ tiedĂ€n missĂ€ on treenattavaa.

Jussilla pÀivÀn treeni oli peruskuntoa 45 min ja 7x min vetoja 1min palautuksella. Vedot kulki hyvin, mutta 45 min lenkki oli hiukan raskas, johtuen ilmeisesti siitÀ ettÀ ruokailusta oli kulunut liian vÀhÀn aikaa.






TÀhÀn vielÀ muutama kuva kotireenistÀ.








Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...