sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Uusilla kengillÀ eteenpÀin.

Kaiken remontoinnin ja sisustamisen yhteydessÀ on nyt treenit alkaneet sujua kunnolla ja hyvin. Venlan tekemÀ harjoitusohjelma on monipuolinen, joten juoksemisessa pysyy mielenkiinto yllÀ kun ei ole kokoajan samaa raastamista.

TÀllÀ viikolla on tehty rullailuja ja paljon peruskuntotreeniÀ,sekÀ vaativampaa mÀkitreeniÀ. NÀiden lisÀksi pieniÀ remonttihommia kotona.

Vessaan sisÀÀn saranapuolelta? Ei, vaan ovi ei meinaa mennÀ kiinni. Vaatii pientÀ sÀÀtöÀ,

Oikea sÀhkömies ja wannabe-sÀhkömies asentamassa keittiöön lisÀÀ valoa.
Alkuviikko vietettiin kevyen lenkkeilyn ja rentojen juoksurullailujen parissa. Keskiviikkona oli Venlan kanssa yhteiset treenit PaloheinĂ€ssĂ€. Tarkoitus oli mennĂ€ postaisiin, mutta yllĂ€tys yllĂ€tys portaissa ei ollutkaan valoja ja siis pilkkopimeÀÀ. Vaihdoimme treenin siis  mĂ€kitreeniin. Venla oli suunnitellut meille sellaiset treenit ettĂ€ loppuviikon oli ainakin minulla pohkeet aivan jumissa ja kipeĂ€t. Jussi selvisi helpommalla. Teimme mĂ€essĂ€ tekniikka -ja voimaharjoituksia. VĂ€lillĂ€ joku ohikulkija pysĂ€htyi oikein katselemaan meitĂ€ ja tietysti kommentoimaan myös. MĂ€kivedot kuuluivat tietysti myös ohjelmaan. Teimme pitkiĂ€ vetoja eri nopeuksilla ja mahdollisimman hyvĂ€llĂ€ tekniikalla sekĂ€ lyhyitĂ€ pyrĂ€hdyksiĂ€.






Torstain ja perjantain parantelin kipeitÀ jalkojani ja annoin niiden levÀtÀ. PientÀ venyttelyÀ ja hierontaa sekÀ Sirun kanssa kevyttÀ kÀvelyÀ ulkona.


NÀmÀ kuuluivat kehonhuolto vÀlineisiin. Jalkopohjien rullailua, tennispallolla lonkkien rullailua ja
selÀn sekÀ jalkojen rullailua isolla rullalla.

Lauantaina lÀhdin pitkÀlle peruskuntolenkille ja tuntui todella hyvÀltÀ. Sykkeet pysyivÀt aisoissa jopa ylÀmÀissÀ ja pitkÀstÀ aikaa sain juoksuun sellaisen flown ettÀ se kulki aivan kuin itsestÀÀn. VielÀ kun saisi rakon treenattua niin ettei olisi puolituntia lÀhdöstÀ vessahÀtÀ. Ilma oli ihana ja juokseminen on oikein hyvÀ keino ottaa selvÀÀ mikÀ tie vie mihinkin. Pari harhareittiÀ tein ja jouduin palaamaan samaa tietÀ takaisin, kun tie yllÀttÀin loppui tai pÀÀttyi talon pihaan. Puolentoista tunnin lenkille pituutta kestyi 12 km ja minusta se on aika hyvÀ tulos.

Lauantaina lÀhdin vielÀ shoppailemaan Selloon, tarkoituksena ostaa jotain uutta pÀÀllepantavaa. No, niinhÀn siinÀ kÀvi ettÀ erehdyin menemÀÀn Intersportin alennusmyyntiin ja mukaan tuli uudet juoksukengÀt. Vaatteet jÀivÀt tÀllÀ kertaa (taas) ostamatta. Uusien kenkien hankinta olisikin ollut vain ajan kysymys, koska nykyisistÀ Adidaksista alkaa olla toisesta vaimennus entinen, tuntuu juostessa nimittÀin pÀkiÀn kohdalta melko kovalta.


Adidas Solar Glide 19w

Sunnuntaina oli kovasti kaikkea puuhaa ja koko pĂ€ivĂ€ meni kuin siivillĂ€. Olin sopinut Sirulle trimmausajan klo 18.30, pÀÀsimmekin sinne jo klo 18 ja niin tuli Siru neidistĂ€ taas siisti koiruli. Harjoitusohjelmassa luki tĂ€lle pĂ€ivĂ€lle kevyt 30 min verkka ja lihaskuntotreeniĂ€ valmentajan ohjeiden mukaan. Tarkoitus oli pĂ€ivĂ€llĂ€ tehdĂ€ treeni, mutta en ehtinyt. PÀÀtin vielĂ€ kun palasimme Sirun kanssa trimmistĂ€, lĂ€hteĂ€ lenkille. Onneksi menin. Oli ihana ilma, kaunis tĂ€htitaivas ja sopivan hapekasta. Uudet kengĂ€t tuntuivat hyviltĂ€ ja puolen tunnin verkkalenkki oli sopiva aloituslenkki niiden kanssa juoksuun. Nyt vaan ahkeraa sisÀÀnajoa ja kevÀÀllĂ€ ne ovat parhaimmillaan kun uudet juoksutapahtumat taas alkavat. Hei....Honolulun matka on jo ensi vuonna 😁

Siisti tyttö tulee, vaikka Siru ei tee hommaa helpoksi.


Vatsalihakset

SelkÀlihakset

Kylkilihakset

Maalipurkki on oiva paino, kun muutakaan ei nyt ole. YlÀkropantreeniÀ.





Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...