tiistai 31. maaliskuuta 2020

Viikon kuulumiset



Edellisestä postauksesta on kulunut jo liian kauan. Anteeksi vain lukijani.
Tämänhetkinen maailman tautitilanne aiheuttaa sen, että kuuntelee kehoaan vähän ehkä liiankin tarkasti ja siksi jää treenejä välillä väliin. Tosin jos olo tuntuu siltä, että ei ole kunnossa, niin silloinpa ei kannata treenaillakaan.
Itseasiassa reilu viikko sitten sunnuntaina piti lenkki jättää kesken aikamoisen hengenahdistuksen takia. Ajattelin että nyt se Korona iski minuunkin. Pari päivää huilailin kotona ja olo koheni normaaliksi.

Palapeliä kotipäiviin.

Töihin menin keskiviikkona, uusiin kuvioihin, mutta lenkkeilyn osalta koko viikko meni lähinnä kävelylenkeillä. Jotenkin ulkoillessa henkeä ahdisti, ei sattunut mihinkään, enkä tuntenut oloani mitenkään sairaaksi, mutta olo oli hiukan kummalllinen. Tulin siihen tulokseen että kaikki johtui katupölystä, jota ilma oli aivan harmaan välillä, sekä siitepölyistä.
Aamuisin kotona, yön jäljiltä, ei minkäänlaisia hengitysoireita ollut. Pyyhin siis Koronan pois päiväjärjestyksestä ja elämä jatkuu edelleen töissä ja kotona.


Malminkartanon huipulla kävelyllä. 


Jussi on lenkkeillyt ahkerasti ja ollut terveenä. Pitkiä lenkkejä on tullut tehtyä, sekä työmatkajuoksua. Jussilla tuleekin työmatkaksi sopivasti reilu 10 km, riippuen vähän reitistä.

Maili takana sekä 4km lämppä

Jussin pitkä lenkki


Lähdettiin mukaan myös Runners High Virtual Raceen ja nyt on ihan hyvin saatu jo matkoja sinne tehtyä.
Jussilla on jo kertaalleen kaikki matkat merkittyinä sinne ja minulla puuttuu 10 km. Jokaista matkaa saa parantaa 3 kertaa, joten tässä vielä on mahdollisuuksia parannella. Itse paransin jo reippaasti 5 km matkan aikaa. Itseasiassa juoksin oman ennätykseni 5 km:llä aikaan 29.47.  Juoksu tuntui hyvältä, ja jalat toimivat, vaikka lähteminen sohvanpohjalta oli aika työlästä.


Virtual Racessa mukana olo turvaa ainakin yhden juoksumitalin tältä vuodelta. Saa nähdä miten tapahtumia saadaan järjestymään, että onko tulossa muita mitaleita.

Valmentajan kanssa suunnitelmat on menneet siten uusiksi, että juoksutapahtumien peruuntuessa, pitää muuttaa myös valmennusohjelmaa. Nyt keskitytään pääasiassa peruskuntoon ja vauhtikestävyyteen, koska ne on ne meille tärkeimmät kehityksen kohteet. Maksimikestävyystreeniäkin tottakai on seassa, mutta sitä nyt tällä hetkellä vähän vähemmin.
Kun saadaan tietää tapahtumien aikatauluja, niin sitä mukaa sitten rukataan ohjelmaa siten, että valmistautuminen osuu oikeaan kohtaan.

Viikonloppuna kävin molempina päivinä auttamassa kummityttöä muutossa, koska apuvoimat jäivät Uudenmaan ulkopuolelle. Täytyihän tyttö saada uuteen kotiin asettumaan ja itseasiassa meillä olikin tosi kiva viikonloppu. 


Vähän on nyt tää maailman tilanne pistänyt muutaman kerran mietityttämään, että miten käy meidän Honolulun reissun. No onneksi Honolulu ei häviä mihinkään, mennään sitten kun on turvallista. 

                    Nyt kuitenkin pidetään huolta toisistamme ja pestään käsiä 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...