tiistai 7. huhtikuuta 2020

PysytÀÀn kotona, mutta liikutaan


Voi jestas, mĂ€ alan kyllĂ€styĂ€ tĂ€hĂ€n kotona kyhjöttĂ€miseen. TĂ€mĂ€ ei sovi ollenkaan mun hermorakenteelle. Onneksi sentÀÀn saa kĂ€ydĂ€ töissĂ€, eikĂ€ ole pistetty etĂ€töihin, vielĂ€. NĂ€kee vĂ€hĂ€n ihmisiĂ€kin, eikĂ€ tarvitse vain seinille jutella. Esimies tosin kĂ€vi etĂ€työ sopimuksen allekirjoituttamassa, joten sitĂ€kin on tiedossa. MeidĂ€n töissĂ€ tosin etĂ€työtĂ€ saa toisinaan tehdĂ€ ilman Koronaakin. Nyt saa olla tyytyvĂ€inen koiran omistaja, on ainakin hyvĂ€ syy lĂ€hteĂ€ ulos muutenkin kuin juoksemaan.



Juokseminen osittain helpottaa kotona kyhjöttÀmisen tuskaa, mutta sitten tulee tuska siitÀ, ettÀ nÀin kevÀÀn tullen ja ilmojen parannuttua ihmisiÀ on aika paljon liikkeellÀ. Talven sadesÀillÀ sai juoksennella ihan itsekseen. VÀlillÀ meinaa olla todella vaikea sÀilyttÀÀ tÀllÀ hetkellÀ niin tarpeellista turvavÀliÀ.




Juoksemiseen tuskaa taas tuo kevÀÀn pölyt ja siitepölyt, joista tÀnÀ kevÀÀnÀ kÀrsin ensimmÀistÀ kertaa kunnolla. Arvatkaa olenko miettinyt muutaman kerran ettÀ kannanko kuitenkin sitÀ K-virusta. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen ettÀ tÀmÀ on pölyistÀ johtuvaa vÀhÀistÀ yskÀÀ. Muutoinhan olen aivan terve.



TĂ€llĂ€ viikolla olen taas saanut suorituksia Runners High virtual Raceen. Kaikki matkat on nyt kertaalleen suoritettu, 5km ja 10 km jopa kahteen kertaan. Ilokseni huomasin pari pĂ€ivÀÀ sitten, ettĂ€ en millÀÀn matkalla ollut tuloksissa ihan viimeisenĂ€. VielĂ€ on myös mahdollisuus parantaa tuloksia, joten ei muuta kuin tossua toisen eteen. Yksi mitali siis on tĂ€lle kevÀÀlle ainakin varma.

EnsimmÀinen Virtual Raceen tullut 10 km tulos oli sen verran huono, ettÀ sen parantaminen on helppoa. Sain tuhrattua kymppiin aikaa 1.12.04. Valokuvaus tauko toki piti pitÀÀ ja kÀvellÀkin pari korkeinta mÀkeÀ. TÀnÀÀn tiistaina juoksin uuden 10 km matkan ja sainkin pk sykkeillÀ parannettua aikaa muutaman minuutin, aika oli 1.07.10. TÀssÀkin on vielÀ parantamisen varaa ja sen meinaan tehdÀkin.



Lenkin pÀÀlle vielÀ jalkajumppaa.

Sunnuntaina vietin synttÀreitÀ ja tilanteesta johtuen juhlia ei jÀrjestetty, eikÀ olisi jÀrjestetty normitilanteessakaan. KÀvin tekemÀssÀ maksimikestÀvyystreenin synttÀripÀivÀn kunniaksi. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta alhaalta suunta on vain ylöspÀin. No ei se ihan penkin alle mennyt, mutta parempaankin pystyn.
Jussin jĂ€ttĂ€mĂ€ synttĂ€rionnittelu aamulla, kun hĂ€n itse lĂ€hti töihin. 💕



TÀnÀÀn tiistaina lenkki tosiaan toimi hyvin. Hengitys kulki ja jalat toimi, kovempaakin olisin pÀÀssyt, mutta valmentajan ohjetta kiltisti seuraten menin pk sykkeillÀ koko matkan. Sopivasti alkoi sataa juuri kun lÀhdin liikkeelle, joten kaikki pölyt laskeutuivat maahan ja sen huomasin hengityksen kulussa heti.
Lenkin pÀÀlle vielÀ treeniohjelman mukaista lihaskuntotreeniÀ, niin nyt saa olla tyytyvÀinen taas pÀivÀn hommiin.

                           
                             PysytÀÀn terveinĂ€ ja pestÀÀn kĂ€siĂ€.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tĂ€nne etelÀÀnkin ja tĂ€ytyy tunnustaa ettĂ€ lumi ja pakkanen ei ole meidĂ€n kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...