torstai 20. elokuuta 2020

Yksin ja yhdessä ystävien kanssa

Kuva: Elina T
 

Viime kertaisen postauksen jälkeen, joka oli aikamoinen valitusvirsi, olen jatkanut treenejä omaan tahtiin kehoa kuunnellen. Sain paljon tsemppiviestejä lukijoilta, joten iso kiitos niistä kaikista.

Kuluneella viikolla olen tehnyt PT:n kanssa yhdessä katsottuja lihaskuntotreenejä. Täytyy sanoa että niitä kun kunnolla tekee niin lihakset saavat kyytiä ja sen kyllä huomaa seuraavana päivänä.




Viikko on pitänyt sisällään myös kevyitä lenkkejä. Olen juossut pitkiksen lähinnä ajallisesti, en niinkään kilometrejä keräillen. Puolentoista tunnin lenkki oli vain 10 km, joten hissukseen on menty ja kaikki ylämäet kävellen. Siinä tulee hyvää matalasykkeistä peruskuntotreeniä. Muut lenkit ovat olleen 5-8 km. Hengitys ei ole vieläkään normaalia, joten en uskalla nyt rehkiä vaan juoksen siten kun itsestä parhaalta tuntuu. Juosta kuitenkin täytyy ettei ihan kunto rapistu ja pysyy jonkinlainen aineenvaihdunta päällä.




Tein myös yhden vetotreenin kentällä. Juoksin 1min vetoja 5 kertaa, kävelypalautuksilla. Kovemmassa treenissä hengityskin kulki ihan yllättävän hyvin.



Mitäs juoksuharrastus olisi ilman ihania juoksukavereita, joita olen tämän harrastuksen myötä saanut. Viime lauantaina juostiin Masokistin unelma - kisa, jossa osallistujat juoksevat 100 km. Kävin siellä kannustamassa Merituulia eli Juoksujalkavipattaa-blogin kirjoittajaa. Pikaisesti sain kannustettua myös Päiviä. Merituulin kanssa juoksin kaksin yhden kierroksen, kun matkaa oli takana jo yli 80 km. Toiselle kierrokselle tuli mukaan myös Elina ja juoksimme yhdessä Merituulia kannustaen. Lisää Merituulin juoksusta voit lukea TÄÄLTÄ. Siinä on rautainen mimmi.




Tänään kavin kannustamassa Elinaa Cooperin testissä. Elina juoksi hienosti 2600m, vaikka oli aikamoisen lämmin ja aurinko paistoi suoraan juoksijoihin. Elinan Lenkillä-blogin löydät TÄÄLTÄ



Viikkoon on mahtunut myös uusi kiroparaktikko käynti ja edelleen löytyi rintarangasta korjailtavaa ja jumiutuneita kohtia. Hän käsitteli myös selkääni ja tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä että käsittely olisi tehnyt hyvää selälle. Aika näyttää miten sen kanssa käy. 

Vaikka olenkin kaikenlaista ehtinyt viikon aikana tekemään, niin olen myös ottanut vanhoja juoksutapahtumista saatuja buffeja uusiokäyttöön. Kierrätys kunniaan....


Jussi valmistautuu Helsinki Maratonin puolikkaalle. Minä kannustan tällä kertaa. Seuraava postaus onkin sitten todennäköisesti Helsinki maratonin juoksuraportti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...