keskiviikko 7. lokakuuta 2020

HCRD, talven suunnitelmia ja blogiyhteistyö



 Kävin juoksemassa HCRD:ssä 5 km matkan. Juoksu kulki kohtalaisesti. Vielä painoi viikkoa aiemmin juostu puolikas hiukan jaloissa, olen kuitenkin ihan tyytyväinen aikaani 31.49 min. Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja tunnelma kiva. Toki jatkuva maskin käyttö on rasittavaa ja juoksun alkumatkakin piti juosta maski naamalla. Maskiasiat ovat nyt kuitenkin meidän kaikkien uusi arki, joten siihen on vain tottuminen.

Tapahtumassa oli paljon tuttuja ja ystäviä, joita oli ihana tavata ja kannustaa heitä omiin juoksu suorituksiinsa. Olihan tottakai myös uusitulle Olympiastadionille juokseminen aika hieno juttu.









Puolimaratonista on nyt palauduttu hyvin. Seuraava tavoite olisi ollut puolimaraton Vantaan maratonilla ja ajatukset molemmilla ajan parantamisessa. Vallitsevan koronatilanteen takia päätimme  kuitenkin jättää Vantaan maratonin väliin. Henkisesti aika iso juttu, etenkin mulle ja tottakai myös Jussille, jolle tämä oli tarkoitus olla kauden päämatka. Emme nyt kuitenkaan lähde riskeeraamaan syksyn ja talven treenejä, vaan pysyttelemme pois riskialttiista paikoista.

Tulevan talven treeneihin olisi tarkoitus kuulua myös kuntosalitreeniä, mutta sali jossa olemme käyneet kuuluu isoon ketjuun ja siellä on paljon kävijöitä. Meille on todella iso kynnys mennä sinne treenaamaan kymmenien muiden ihmisten kanssa. Salikorttimaksut menevät kyllä joka kuukausi, turhaan. Olenkin suunnitellut että kävisin salilla ainakin kerran viikossa aamulla ennen töihin menoa, jolloin varmaan kävijämäärä on pienempi. Onneksi on liukuva työaika, niin voi aamusalia toteuttaa helpommin.

Ilmoittauduimme pienryhmävalmennukseen, jossa fokus on juoksijan voimavalmennuksessa. Ryhmää vetää taitava Jouni Varpelaide. Ryhmä kokoontuu Kauklahden kuntoklubilla ja samanlainen ryhmä aloittaa myös Beastfactorylla Wanhassa Satamassa Helsingissä. Meille vain sijaintinsa puolesta Kauklahti sopii paremmin. Tätä odotamme jo innokkaasti.

Sain kokeiluun uusia tuotteita Arctic Warriors klik klik nimisestä firmasta. Yritys on lappilainen firma, joka tukee lappilaisia pientiloja käyttämällä heidän kasvattamiaan kasveja. Lisäksi tuotteissa on mm. marjoja ja kuusenkerkkää suoraan lapin puhtaasta luonnosta. Todellista superfoodia siis.  Tuotteet sisältävät marjoja ja yrttejä ilman lisäaineita ja tuotteiden aromi onkin tavallisiin, melko mauttomiin ja paljon lisäaineita sisältäviin geeleihin tottuneelle  aika järisyttävä kokemus. Maku on voimakas ja vaatii varmasti totuttelua, mutta pahan makuisia tuotteet eivät ole.


Shoteista mun oma lemppari on Mahti, eli Väinönputki-yrttishotti. Shotit on pakattu kätevään pakkaukseen, joka avautuu taittamalla pakkaus kahtia ja siten se on helpompi käyttöinen esimerkiksi juoksulenkillä kuin perinteinen geeli, josta pitää repäistä yläosa irti ja näinollen sinulla on käsissä kaksi roskaa.



Puhti hunaja-yrttishottia käyttäisin ehkä mieluiten välipalana tai ottaisin juuri ennen lenkkiä antamaan lisäboostia juoksuun. Tuote on paketissa melko kovettuneena, joten sitä on juostessa hiukan hankala saada pakkauksesta ulos. Puhti on myös todella voimakkaasti hunajan makuinen ja tuntuinen, voisi toimia myös puuron tai rahkan kaverina.

Mahti on mun suun mukainen, ei liian voimakkaan makuinen, eikä siitä jää jälkimakua, joka pitäisi heti juoksun aikana välttämättä huuhtoa alas vedellä.

Sinni on niille, jotka pitävät voimakkaista mauista. Se ei ole missään nimessä pahaa, mutta minun suuhuni se on aavistuksen liian voimakkaan makuinen.                                       

                                                      

                                                           

Lisäksi sain vielä kokeiluun mustikka ja puolukka jauhetta. kumpikin toimivat puuron, rahkan tms. lisukkeina. Kumpikin sisältävät 100%:sti vain marjaa, ei mitään muita aineita. Näiden kahden lisäksi on olemassa vielä Kerkkä -jauhetta, joka sisältää kuusenkerkkää ja Nokko-jauhetta, jota on kahta erilaista. Toinen on jauhettua nokkosta ja toinen sisältää nokkosen siementä.

Näiden lisäksi Arctic Warriorsilla on paljon muitakin tuotteita. Kannattaa käydä vilkaisemassa nettikauppaa

Toiminnallaan Arctic Warriors myös tukee kotimaista ja erityisesti lappilaista tuotantoa ja työtä. Kannattaa tutustua tuotteisiin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjaamisella motivaatiota treeniin

  Talvi on tullut tänne eteläänkin ja täytyy tunnustaa että lumi ja pakkanen ei ole meidän kummankaan suosikkeja. Ulkona on kaunista, mutta ...